"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

Semimaraton Bucureşti

European Drinks / Semimaraton Bucureşti

Semimaraton Bucureşti

Stiri

Cea de-a șasea ediție a OMV Petrom Semimaratonul București a atras la start peste 15.000 de alergători sâmbătă, 13 mai și duminică, 14 mai 2017. Izvorul Minunilor, apa oficiala a semimaratonului, a fost alaturi de organizatori si participanti, la toate competitiile desfasurate pe parcursul celor doua zile, sprijinind atat pe cei pasionati de performanta cat si pe cei care indragesc un stil de viata sanatos.

Date
November 29, 2019
admin