"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula
Top

Contact us

We can talk via telephone or e-mail.

Head office, Oradea

Do you want us to do business together, do you want to make us a remark, to get a job with our company or to start a partnership with us, to ask something or to give us a helping hand? Whatever your option may be, this is how you can get in touch with us:

Secretary's office: (+40) 0259 402 400

Export: 0259 402 437

Export: 0259 402 438

Export: 0259 402 439

marketing@europeandrinks.ro

import@europeandrinks.ro

export@europeandrinks.ro

14-16 Libertatii street, Oradea, Bihor