"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

Wonder Spring

European Drinks / Wonder Spring

Wonder Spring

Products
Now, after years of competing with famous Romanian brands, Wonder Spring is synonymous with quality, primarily through its purity, due to the high altitude of a spring from Romania, located in Stana de Vale. Its characteristics, superior to many mineral water sources in Romania together with the modern packaging have brought this brand an undeniable fame. From newborns to grandparents, they are all enjoying the Wonder Spring qualities, that manage to  gather all the Carpathian Mountains freshness.
Wonder Spring Mineral Water, still or carbonated, is that legendary water which entered the homes of all our consumers in the country or abroad.
Play VideoPlay VideoPlay Video Play Video
Date
October 6, 2019
admin