"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

European Drinks

European Drinks / European Drinks

European Drinks Acum

European Drinks

European Drinks este o impresionantă investiţie, realizată intr-un areal cu totul deosebit, în vecinătatea sub-carpatică a municipiului Oradea, la poalele Munţilor Apuseni, beneficiind astfel de una dintre cele mai valoroase surse de apă minerală din lume. Captată la peste 1 100 de metri altitudine, apa este adusă pe platformele de producţie prin conducte de inox, pe o distanţă de 28 de kilometri şi, odată imbuteliată, ea stă la baza unuia dintre cele mai de succes branduri ale grupului: Apa minerală  Izvorul Minunilor.

Dezvoltandu-se in perfect acord cu cerintele pieţei, European Drinks acoperă astăzi principalele segmente ale pieţei bauturilor răcoritoare şi apelor minerale din România şi din mai multe ţări europene, asezând produse premium şi value for money pe mesele a milioane de consumatori.

Tehnologie

Tehnologie

Toate liniile de îmbuteliere de care dispunem sunt de o calitate excepţională, dispun de o tehnologie de ultima generaţie şi sunt furnizate de unele dintre cele mai importante companii de profil din lume: Krones (Germania), Sidel (Franta), York (Austria), Tetra Pak, Alfa Laval (Suedia), etc. Respectă cele mai exigente standarde igienico-sanitare din industria alimentară şi se preocupă constant de protecţia mediului, prin reducerea consumului de energie.

Conducerea

“Cred că nici un efort nu este prea mare atunci când rezultatul final este atât de generos: noi, o mână de oameni, am reuşit să demonstrăm în mod strălucit că lucrurile pot merge şi bine în această ţară pentru că nu cred că există companie din România care să cunoască o astfel de evoluţie. O evoluţie care a sfidat regula de a ceda în faţa impedimentelor de tot felul, o reuşită exemplară intr-o economie de tranziţie care s-a constituit şi se mai constituie încă într-o foarte mare încercare pentru orice întreprinzător particular.”
Dipl. Ing. Viorel Micula
” Consider că am avut puterea de a schimba ceva în această parte de ţară, mai ales prin locurile de muncă pe care le-am oferit şi prin condiţiile pe care le asigurăm angajaţilor noştri. Prin dezvoltarea la nivelul întregii ţări a distribuţiei produselor şi prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternică companie naţională. Prin intermediul miilor de legături de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internaţională.”
Dipl. Ing. Ioan Micula