"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

Cantitate importantă de apă, donată Spitalului Dr Gavril Curteanu din Oradea 12

European Drinks / Cantitate importantă de apă, donată Spitalului Dr Gavril Curteanu din Oradea 12

Cantitate importantă de apă, donată Spitalului Dr Gavril Curteanu din Oradea 12

Stiri

Val de solidaritate în rândul firmelor din România, în aceste momente dificile, în care țara noastră este afectată de pandemia de COVID-19! European Drinks & Food, companie producătoare de băuturi răcoritoare și ape minerale din România, a venit în ajutorul personalului din linia întâi, de la Spitalul Doctor Gavril Curteanu din Oradea, care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu noul coronavirus. 14.400 de sticle de apă îmbuteliată, în valoare de 23.500 de lei, au fost donate unității spitalicești din județul Bihor.

NICOLAE DANCE, director financiar, Spitalul Dr. Gavril Curteanu

“Țin să mulțumim firmei European Drinks și Grupului de Firme Transilvania General Import Export pentru donația făcută astăzi, de apă plată, pentru pacienții internați în spitalul nostru, spital în lupta anti-covid, spital din linia întâi.”

CRISTIAN GORON, șef depozit, Spitalul Dr. Gavril Curteanu
“Mulțumim, pe această cale, societății European Drinks și Transilvania General Import Export, fraților Micula, în gereral, pentru generozitatea de care dau dovadă sponsorizând, de mai multe ori, cu apă minerală și apă plată Spitalul Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea, transformat, din păcate, în spitalul regional COVID-19.”

“Am primit o importantă cantitate de apă pe care o vom distribui cadrelor medicale și pacienților. Sperăm la cât mai mulți oameni generoși ca cei doi frați Micula, care să ne ajute, pentru că avem mare nevoie de ajutor.”

Aceasta nu este, însă, prima dată când grupul European Drinks & Food face un astfel de gest de solidaritate. În urmă cu o săptămână, compania a donat și o cantitate importantă de spirt Spitalului Doctor Gavril Curteanu din Oradea.
[Sursa: n24plus.ro]

Date
September 29, 2020
admin